Trake koje su namijenjene posebnoj uporabi u različitim industrijama, ove kategorije uključuju trake kao što su: duct, armirano ojačane, obostrano ljepljive i aluminijske. Koriste ga vodoinstalateri, zrakoplovna industrija, građevinarstvo, auto industrija, a uglavnom se nalazi u DIY industriji. Njihova primjena je široka!

Korištenjem duct trake  možete popraviti-fiksirati bilo što! Najpopularnija i najpoznatija traka potrebna u svakoj kući, vozilu ,prilikom boravka u prirodi u svakoj prilici.

Aluminijska traka je potrebna u području klimatizacije i kanalizacije.

Obostrano ljepliva ili dvostruko ljepljiva traka pogodna je za montažu tepiha i podnih obloga, kao i na nepravilnim i grubim površinama.

Specijalna duct traka

Katalog specijalnih traka

duplo lepljiva sunđer traka

Dvostruka ljepljiva traka sa spužvom

Dvostruko ljepljiva traka za vanjsku upotrebu. Njegova primjena leži u autoindustriji i na mjestima gdje je potrebno da traka traje dulje vrijeme

armirana-traka

Ljepljiva ojačana vrpca

Posebna traka ojačana za dodatnu čvrstoću kod pakiranja teških kutija, crijeva, cijevi i slično. Idealna je za popravke i DIY (do it yorself) industriju.

Specijalna duct traka

Samolepljiva Duct traka

Široko poznata i popularna traka trake. Nema problema koji ne rješava! Možete ju koristiti za bilo koju namjenu, tako da se najšira primjena pronalazi u industriji DIY