Pakirne trake se koriste za ručno ili automatsko pakiranje u laganih ili srednje-teških kutija. U našem širokom asortimanu možete pronaći samoljepljive trake kao što su: selotejp, PVC, solvent, tiskane…

Ako niste sigurni koja traka odgovara vašim potrebama, pomoći ćemo vam da odaberete najbolje rješenje!

Koristeći pravu kombinaciju provjerenih materijala i ljepila, postižemo iznimnu kvalitetu naše trake, zbog čega se primjenjuju u svim granama industrije.

Tape & Go ambalažna traka poštuje sve propise i zahtjeve izrađena je od biaksialnog orijentisanog polipropilena (BOPP), što ga čini ECO FRIENDLY proizvodom.

Horvat - tiskana vrpca za pakiranje
pakirne-trake-sa-tiskom

Tiskane pakirne trake

Tiskana trake su proizvod s kojim smo već ponosni! Ove trake za pakiranje, lijepljenje, i označavanje kutije imaju visoku kvalitetu, što ih čini pogodnim za uporabu u prehrambenoj (visokim i niskim temperaturama), tiskarskoj ili keramičkoj industriji. Po vašem nahođenju možemo utipkati logotip na traci, što predstavlja idealanu reklamu za vašu tvrtku!

Ispis na selotejp trakama uključuje ispisivanje logotipa, crteža, teksta ili imena vaše tvrtke na samoljepljivu traku. Na taj način izvrsno oglašavate, ali činite uštede na sredstva koja biste uložili u kutije sa tiskom. Tiskana traka je idealno rješenje za pakiranje!

Katalog pakirnih traka

Bonus traka za ručno pakovanje srednje-lakih kutija

Bonus traka – 25µm

Selotejp traka namijenjena pakiranju kutija ručno. To je traka najkorisnija za pakiranje srednje laganih kutija. Ljepljiva traka se može koristiti s dispenzerom.

Akrilni selotejp za pakovanje kutija srednjih težina

Lownoise traka za pakiranje – Akril 28µm

Pakrnana traka je namijenjena isključivo za pakiranje srednjeteških kutija. Ne uzrokuje šum tijekom uporabe (Lownoise), a dostupna je u prozirnim, bijelim i smeđim bojama.

papirna traka za pakovanje kutija

Papirna traka za pakiranje – 60 ℃

Papirna eko traka za pakiranje kutija. Moguće je tiskati logotip na njemu ili ga koristiti za strojno pakiranje. Jedna od najboljih i najkvalitetnijih vrpci!

PVC selotejp traka pogodna za uslove niskih temperatura

PVC traka – 33µm

Materijal ove trake izrađen je od PVC-a. Ima izvrsna mehanička svojstva kao i otpornost na nisku temperaturu. Na ovoj vrpci moguće je ispisivati logotip.

PVC traka u boji pogodna za niske temperature

PVC traka u boji – 37µm

PVC traka s mogućnošću ispisa logotipa (tiskana traka). Pogodan je za uporabu pri niskim temperaturama.

Akrilni lownoise selotejp za pakovanje kutija lake težine

Selotejp traka za pakiranje- Akril 25µm

Višenamjenska traka trake namijenjena za pakiranje laganih kutija. Ova traka je dizajnirana kako bi se izbjegla buka tijekom rada (Lownoise). Dostupno u prozirnom, smeđom i bijelom.

Traka za pakovanje sa odličnim mehaničkim svojstvima

Solvent traka 30 µm

Solventna selotejp traka je traka s izvrsnim mehaničkim svojstvima. Nečujna prilikom uporabe. Dostupna u prozirnoj, bijeloj i smeđoj izvjedbi.

Mašinska traka za pakovanje

Strojna traka

Selotejp traka namijenjena isključivo za strojno pakiranje. Dostupne su u različitim duljinama i širinama i mogu se koristiti za pakiranje kutije različitih težina.

tiskane vrpce Kožul, Treu, Muanyag

Tiskana PVC traka

Tiskana traka trake – PVC. Najbolji i najpopularniji izbor koji nudi izvrsnu kvalitetu i savršeno oglašavanje za svoju tvrtku ili robnu marku.

pakirne-trake-sa-tiskom

Tiskana traka 28µm

Štampana akril ili solvent selotejp traka. Traka za pakovanje sa štampanim logo – om na površini. Najbolji i najpopularniji izbor koji nudi odličan kvalitet i savršenu reklamu za vašu firmu ili brend.