Našu ljepljivu traku karakterizira visoka kvaliteta, izdržljivost prema specifičnim vanjskim utjecajima i dobru prilagodbu te kao takva primjenjuje se u svim granama industrije. Korištenjem kvalitetnih materijala i ljepila želimo pružiti našim kupcima najbolje!

Samoljepljive trake su proizvedene na polipropilenskom (BOPP) nosaču i naneseno na njega je visoko kvalitetno ljepilo najnovije generacije.

PVC traka u boji pogodna za niske temperature
Tiskana vrpca Hojak - Tapeandgo

Tape & Go traku karakterizira visoka kvaliteta trajnosti i ljepljivosti, te kao takva ima primjenu u svakoj industriji.

Naše samoljepljive trake imaju certifikate o zdravstvenoj sigurnosti i kao takve se mogu sigurno koristiti u prehrambenoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji.

Vrijednosti su izražene u %

  • Tiskane trake
  • DIY i specijalne
  • Masking-krep trake
  • Pakirne trake

Popularnost ljepljivih traka

Napravili smo analizu popularnosti samoljepljivih traka kod naših klijenata.
Naše tiskane trake su na prvom mjestu, iza njih su trake za pakovanje, DIY i specijalne i krep.

Trake za pakiranje – pakirne trake

Sve trake za pakiranje isporučuju se u dvije verzije: NOISY (glasne) i LOW NOISY (tihe-slabočujne prilikom odmatanja) ovisno o potrebama kupaca.

Debljina selotejp vrpce može biti 23 mikrona za traku sa zvučnim šumom i 25, 28 i 32 mikrona u varijanti zvučne i trake s niskom razinom buke.

Akrilni lownoise selotejp za pakovanje kutija lake težine

Samoljepljive zaštitne masking-krep trake

Trake za maskiranje-krep trake, imaju široku primjenu u građevinarstvu i automobilskoj industriji. Zbog nevjerojatne “Washi tape” krep trake su popularne u DIY industriji. Svakom soboslikaru je neophodan alat za rad, tako da je neki nazivaju “Soboslikarska traka”.

Samolepljiva krep traka za zaštitu spoljašnjih površina sa velikom mehaničkom otpornošću

Specijalne trake - Tape & Go

Kategorija “specijne trake” sadrže Duct trake , platnene,sa ugljeničnim vlakna, obostrano ljepljivu traku, aluminijsku traku i slično. Sve trake mogu biti isporučene u željenim širinama i duljinama, ovisno o vašim potrebama.

Specijalna duct traka